Technische vacatures

Voor technische helden met twee rechterhanden. Bekijk de technische vacatures bij jou in de buurt en vind werk waar jij blij van wordt.

Meer informatie
Toon Filters
 • Vakgebied

 • Arbeidsuren

 • Opleiding

 • Soort dienstverband

  • Locatie

  Werken in de techniek

  Wil je graag werken in de techniek? Dan zit je hier goed. Wij bieden een compleet aanbod van technische banen in heel Limburg. Voor iedereen die alles weet van repareren, klussen en monteren. Of je nu een monteur bent die auto’s repareert, een elektricien die stroom aanlegt of een technicus die apparaten monteert: wij hebben een vacature in de techniek die bij je past. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

  Uitzendbureau voor technisch personeel

  Doen Uitzendorganisatie is jouw one-stop-shop voor alles wat met techniek te maken heeft. Wij hebben de leukste banen in de techniek van Limburg, dus mis het niet. Ben je nieuw in het vak en zoek je nog werk? Of denk je juist aan een carrièreswitch? Als technicus kun je alle kanten op. Als technisch uitzendbureau met meer dan 15 jaar ervaring geven we je graag persoonlijk advies. Want de keuzes die je nu maakt zijn van invloed op je toekomst. En daar besteden wij liever te veel dan te weinig aandacht aan.

  Ben jij de monteur, installateur of technicus die wij zoeken? Ontdek onze technische vacatures!

  Geïnteresseerd? Solliciteer!

  Solliciteer direct