Het gaat om jou!

Bij Doen geloven we dat elk individu een positief verschil kan maken. Omdat wij werkzoekenden centraal stellen en kansen zien én benutten.

Oprecht betrokken nu en later

Bij ons draait alles om het beste voor jou. Daar zetten we ons elke dag voor in. We zien je kennis, je vaardigheden en je persoonlijkheid. Je werk én je privésituatie. Wij zien jou! Samen maken we inzichtelijk wie je bent, waar je voor staat en wat je uiteindelijk wilt bereiken. Wij zorgen voor een stabiele basis en geven de voorzet. Jij krijgt de kans om de regie in eigen handen te nemen en je eigen koers te bepalen.

Onze no-nonsense werkwijze staat voor eerlijke, duidelijke taal. Iedere persoon is anders, elk traject is anders. Wij bewegen als organisatie met je mee als individu. Daarbij tonen we respect en luisteren we naar elkaar. Dat maakt dat we een gelijkwaardige relatie hebben die sterk en succesvol is.

Succesverhalen

Doen is ontzettend trots dat we al zoveel werkzoekenden hebben geholpen met het vinden van een nieuwe baan. Stuk voor stuk vertellen zij hun eigen verhaal.

Lees alle succesverhalen