Over Doen Uitzendorganistatie

Hét uitzendbureau in Zuid-Limburg dat staat voor persoonlijke aandacht en oprechte service. Wij zijn Doen!

Wie zijn wij?

Al vanaf de oprichting in 2004 blinkt Doen Uitzendorganisatie uit in het bemiddelen van technisch- en bouwpersoneel in Limburg. Maar tegenwoordig richten we ons, naast bouw en techniek, ook op de vakgebieden: administratie, sales, schoonmaak, productie, transport & logistiek en overige sectoren. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden bij Doen!

Persoonlijke aandacht en eerlijke service vinden wij belangrijk. Dat is hoe wij onszelf continu onderscheiden in een hevig concurrerende markt. Daarnaast gaan we vol overgave elke uitdaging aan. Omdat we echt waarde willen toevoegen voor zowel werkgever als werknemer. Het menselijke aspect verliezen we nooit uit het oog. Want alleen door verder te kijken dan een CV weet je of iemand daadwerkelijk bij de functie past.

Onze beloftes

Het DNA van Doen is gevormd op basis van de kwaliteit van onze diensten en kandidaten, de passie voor ons vak en specialistische ervaring. Vanaf de eerste arbeidsbemiddeling bij een opdrachtgever bouwen wij aan een langdurige relatie. En steken we onze nek uit voor onze medewerkers. Deze vier beloftes zijn de rode draad die alles en iedereen met elkaar verbindt.

Al onze inspanningen hebben één doel: jou helpen aan een baan die bij je past. We kijken daarbij naar je inhoudelijke kennis, maar ook naar je persoonlijkheid. Naar je normen en je waarden. Een baan die past bij waar je nu staat, maar ook gericht op je toekomst. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Samen zetten we die extra stap om dat voor elkaar te krijgen.

What you see is what you get! Geen moeilijke taal, maar zeggen waar het op staat. We zijn direct, persoonlijk en eerlijk. Je weet altijd waar je aan toe bent. We komen afspraken na en werken op basis van wederzijds vertrouwen. Onze relatie is gelijkwaardig en met respect voor elkaar. Dat is het fundament van onze samenwerking.

Als professionele partner is het belangrijk dat wij de wet- en regelgeving strikt naleven. Een correcte en tijdige (salaris)administratie is voor ons ook vanzelfsprekend. Onze werkwijze is transparant en secuur. Wij denken met je mee en zijn flexibel. Ook als het even niet volgens plan loopt, bewegen wij mee. Op ons kun je bouwen.

Als lokale speler begrijpen wij de Limburgse markt als geen ander. Ons uitgebreide, persoonlijke netwerk verschaft ons een banenaanbod in de directe omgeving. Door onze lokale aanwezigheid zijn we gemakkelijk benaderbaar: je stapt gewoon even binnen. We weten wie je bent. En we maken tijd voor jou.

Even voorstellen

Richard Pinckaers Business Unit Manager

Werkzaam bij Doen sinds
Juli 2016.

Leukste aan werken bij Doen
Samen met het team de dagelijkse dynamiek en uitdagingen in onze branche en binnen de arbeidsmarkt trotseren.

Extra trots op
Het DNA van Doen! Onze inzet als team richting relaties en medewerkers. What you see is what you get! Geen onduidelijke taal, maar zeggen waar het op staat.

Buiten Doen
Heb ik leuke hobby's zoals wandelen, klussen, auto & kartsport en spendeer ik tijd met familie en vrienden.

Guilty pleasure
Mijn liefde voor auto & kartsport die zich uit in een heel gaaf race spel waar ik geen afscheid van kan (en wil) nemen.

Claudia Erkens Back-office medewerker

Werkzaam bij Doen sinds
Februari 2021.

Leukste aan werken bij Doen
De prettige en informele werksfeer tussen fijne en gedreven collega’s met passie voor het uitzendvak.

Extra trots op
Mijn plekje binnen Doen en dat ik mag samenwerken met collega's die een gezamenlijk doel nastreven en hart hebben voor het bedrijf.

Buiten Doen
Ben ik een trotse moeder, houd ik van shoppen, sporten en lekker eten met mijn gezin, familie of vrienden.

Guilty pleasure
De macadamia-nut white chocolate chip koeken van de Albert Heijn … erg calorierijk, maar verslavend lekker!

Melvin Schmitz Recruiter

Werkzaam bij Doen sinds
Juni 2022.

Leukste aan werken bij Doen
Vraag en aanbod op het gebied van arbeid bij elkaar brengen. Iedere kandidaat heeft zijn eigen verhaal, iedere vacature heeft zijn eigen wensen. Aan mij de uitdaging om de juiste match te vinden.

Extra trots op
Het blij maken van onze relaties met hun nieuwe medewerker(s) en kandidaten helpen aan een nieuwe baan.

Buiten Doen
Wandel ik veel met onze ruwharige teckel, ben ik supporter van Fortuna Sittard en ga ik regelmatig naar het voetbalveld van RKVV Urmondia.

Guilty pleasure
Ik kijk bijna elke aflevering van Vandaag Inside. Genieten van een (h)eerlijke meningen show met natuurlijk veel satire.