Arbeidsbemiddeling voor opdrachtgevers

Sluit je aan als opdrachtgever en Doen Uitzendorganisatie bemiddelt de juiste medewerkers voor jouw organisatie.

Een uitzendbureau met karakter

Heb je een tekort aan personeel of vacatures die lang openstaan? En heb je zelf niet de tijd, expertise of knowhow in huis? Wij gaan graag met je in gesprek. De ideale persoon voor iedere vacature. Daar gaan we voor. Samen.

Doen is een compacte uitzendorganisatie, met korte lijnen en een centraal aanspreekpunt. Heb je een vraag? We reageren alert. Continu spelen we flexibel in op de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Primair in (Zuid)-Limburg, maar ook over de provinciegrenzen heen.

Professionele partner die ontzorgt

Onze langdurige relaties met onze opdrachtgevers maakt dat wij kennis hebben van hun business. Ontwikkelingen volgen we op de voet. Bovendien denken we in oplossingen en handelen we snel. We laten niets aan het toeval over. Ook op de arbeidsmarkt gaan we elke uitdaging aan. We zien kansen en benutten ze. Met als doel om meerwaarde te creëren en jouw personele vraagstuk op te lossen. Efficiënt en snel. Dat is waar het uiteindelijk om allemaal draait.

Gecertificeerd bedrijf
Juiste kennis van zaken
Toepassing wetten & regels
Correcte administratie

Onze expertises

Vertel ons wie je zoekt, dan vinden wij razendsnel de juiste flexwerker voor jouw organisatie.

Op zoek naar extra versterking voor langere tijd en toch flexibel blijven? Dat kan. Wij gaan via detachering voor je aan de slag. Op projectbasis of voor een afgesproken periode.

Vacature openstaan, maar geen tijd om naar een geschikte kandidaat op zoek te gaan? Wij weten waar we hem of haar kunnen vinden. Bij een match kan de kandidaat meteen in dienst.

Vrijblijvend kennismaken? Graag!

Solliciteer direct