Schoonmaak vacatures

Voor doorzetters met oog voor details. Bekijk de schoonmaak vacatures bij jou in de buurt en gun jezelf een mooie toekomst.

Meer informatie
Toon Filters
 • Vakgebied

 • Arbeidsuren

 • Opleiding

  • Soort dienstverband

   • Locatie

   Werken in de schoonmaak

   Geeft werken in de schoonmaak je een tevreden gevoel? Dan past het schoonmaakvak echt bij jou. Schoonmaakwerk kan fysiek zwaar zijn, maar het is de moeite waard. Je wordt eerlijk beloond, werkt met leuke collega’s en krijgt veel afwisselende taken. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar facilitair medewerker. Uiteindelijk vinden wij het belangrijk dat je iets doet waar je blij van wordt. Daar hebben wij continu aandacht voor.

   Uitzendbureau voor schoonmaakmedewerkers

   Doen Uitzendorganisatie biedt schoonmaak banen in Noord-, Midden en Zuid-Limburg. Fulltime of parttime, in iedere stad. Denk aan grote steden als Roermond, Sittard en Maastricht. Maar ook aan kleine dorpen als Stein, Elsloo en Beek. De behoefte aan schoonmaakpersoneel groeit steeds meer. Dus, ben je niet alleen bekwaam maar ook betrouwbaar? Wij komen graag met je in contact. Voel je welkom bij ons kantoor in Stein-Elsloo, Zuid-Limburg.

   Ben jij de schoonmaker die wij zoeken? Ontdek onze schoonmaak vacatures!

   Geïnteresseerd? Solliciteer!

   Solliciteer direct