Commerciële vacatures

Voor zelfverzekerde verkopers met lef. Bekijk de commerciële vacatures bij jou in de buurt en til je sales carrière naar een hoger niveau.

Meer informatie

Werken in de sales

Doe je niets liever dan werken in de sales? Dan willen we jou in ons team hebben! Wij hebben sales vacatures in Limburg, van zuid tot midden en noord. Uiteraard kies je zelf bij welk bedrijf en in welke commerciële functie je aan de slag wil. Weet jij altijd goede deals te sluiten? Dan is accountmanager jouw ideale beroep. Kun je met gemak producten verkopen? Kijk dan naar een baan als verkoopmedewerker. In de binnen- en buitendienst van sales kun je veel verschillende kanten op. Dit is je kans. Vind nu je volgende commerciële baan.

 

Uitzendbureau voor commerciële functies

Als specialist in sales recruitment, focussen wij op het invullen van commerciële vacatures in Limburg. Doen Uitzendorganisatie heeft de vaardigheden en de contacten om je te helpen bij het vinden van je droomjob. Onze opdrachtgevers hebben altijd plek voor ambitieuze, gedreven en resultaatgerichte sales professionals. Samen halen we het maximale uit je carrière. Want naast het behalen van je targets en bonussen, werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Dat is net zo belangrijk!

Ben jij de accountmanager, verkoopmedewerker of salesmanager die wij zoeken? Ontdek onze commerciële vacatures!

Geïnteresseerd? Solliciteer!

Solliciteer direct