Vacatures in de bouw

Voor echte vakmensen die goed met hun handen zijn. Bekijk de vacatures in de bouw bij jou in de buurt en vind vandaag nog je droombaan.

Meer informatie
Toon Filters
  • Vakgebied

  • Arbeidsuren

  • Opleiding

  • Soort dienstverband

  • Locatie

Werken in de bouw

Is werken in de bouw je passie? In Noord-, Midden- en Zuid-Limburg hebben wij vacatures in de bouw bij verschillende bouwbedrijven voor je klaarstaan. Van grote steden als Roermond, Sittard en Maastricht tot kleine dorpen als Stein, Elsloo en Beek. Banen in de bouw zijn er overal. Of je nu een fulltime of een parttime functie zoekt, met onze hulp kun je snel aan de bak. Alles goed geregeld, zonder poespas. Wacht niet langer en pak nu je kans!

Uitzendbureau voor bouwpersoneel

Doen Uitzendorganisatie is een ervaren uitzendbureau, actief in de regio Limburg. Al meer dan 15 jaar bieden wij divers werk in de bouw. Ons team is gedreven door de passie om ons bouwpersoneel de beste service te leveren. We zorgen ervoor dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt. Zo hoef je zelf geen tijd te verspillen aan alle formele zaken. Onze vriendelijke, toegewijde en enthousiaste medewerkers staan op elk moment voor je klaar. Voel je welkom bij ons kantoor in Stein-Elsloo.

Ben jij de vakman- of vrouw die wij zoeken? Ontdek onze vacatures in de bouw!

Geïnteresseerd? Solliciteer!

Solliciteer direct