Het succesverhaal van Hans

Maak kennis met Hans Quaedvlieg, 60 jaar oud en sinds 2020 werkzaam als Betontimmerman bij Hendrix Bouw via Doen Uitzendorganisatie.

OpdrachtgeverHendrix Bouw

LocatieZuid-Limburg

Solliciteer nu

Kennismaking

Hans: “Mijn naam is Hans Quaedvlieg, ik ben 60 jaar oud en ik werk sinds 2020 voor Doen. Voornamelijk word ik ingehuurd door Hendrix Bouw voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden.”

Wat zijn zoal je werkzaamheden?

Hans: “Op deze bouw zijn mijn hoofdopdrachten op dit moment stelwerk, kozijnen stellen en geveldragers hangen ten behoeve van het metselwerk. Ook komen er allerlei dingen bij zoals veiligheid, leuningen maken tot aan het stucwerk als het zover is. Een heel breed pallet. Dat de werkzaamheden zo breed zijn, dat maakt het leuk. Het werk is niet constant hetzelfde!”

Hoe ervaar je het werken via Doen?

Hans: “Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen, de verloning is altijd op tijd en alles is prima geregeld. Over de uren zijn er ook nooit klachten. En als er iets is, kun je meteen aan de bel trekken. Daar word dan altijd zeer adequaat op gereageerd. Je werkt nu al zolang met elkaar dat er ook geen drempel meer is om iemand aan te spreken. En dat vind ik heel leuk, dat je een fatsoenlijke band hebt opgebouwd met je collega’s en werkgever.”

Waar blijkt dat uit?

Hans: “In de bouwvak was er bijv. wat minder werk. Toen heb ik daarover contact gehad met Richard. Hij heeft voor mij toen ander werk geregeld. Ik ben toen twee weken werkzaam geweest bij DSM. Dat verliep allemaal heel soepel en prima.”