Het succesverhaal van Erwin

Inmiddels is Erwin al enkele jaren werkzaam via Doen. Hij vertelt over hoe hij Doen heeft leren kennen en wat hij leuk en belangrijk vindt in zijn werk.

OpdrachtgeverMelotte Pumptechnology

LocatieZuid-Limburg

Solliciteer nu

Kennismaking

Erwin: “Ik ben Erwin Benton en ik werk bij Melotte als pompreviseur en bij de nieuwbouw van pompen. Ik werkte eerst ergens anders en toen werd ik gebeld door Richard van Doen. Hij vroeg: “Erwin, zal ik eens voor jou rond gaan kijken voor een nieuwe baan? En toen heb ik gezegd: “Ja, doe dat maar!”. Toen kwam Melotte op mijn pad.”

Wat was je eerste gevoel?

Erwin: “Ik had direct een heel goed gevoel toen ik de eerste keer bij Melotte naar binnen stapte. Ik ben er tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar voor dat ik hier mag werken. Het is echt geweldig. Richard heeft echt heel erg zijn best gedaan voor mij en een sollicitatie bij Melotte voor mij geregeld.”

En toen?

Erwin: “Toen ben ik gaan solliciteren, daarna kwam een proefdag. Na de proefdag wist ik het eigenlijk al meteen: hier wil ik werken! Toen ik het bedrijf zag, dacht ik “Man, dat is mooi werk hier”. Het is binnen, vaste tijden, je weet hoe laat je moet beginnen en weer stopt met werken en dichtbij huis. Die dingen vind ik heel belangrijk.” Voor mij zijn vastigheid en zekerheid erg belangrijk. Een gezond bedrijf. Ik zou niet graag werken bij een bedrijf waar onzekerheid heerst, zeker niet nu met de Corona-pandemie.

Wat is er voor jou nog meer belangrijk?

Erwin: “Voor mij zijn vastigheid en zekerheid ook erg belangrijk. En dat het een gezond bedrijf is waar ik werk. Ik zou niet graag werken bij een bedrijf waar onzekerheid heerst, zeker niet nu met de Corona-pandemie.”

Hoe ervaar je het werken via Doen?

Erwin: “De manier hoe je word benaderd en hoe er met je word omgegaan, vind ik erg fijn. De omgang is erg gemoedelijk. De communicatie is transparant, eerlijk en recht door zee. Dat kan ik waarderen, je weet namelijk wat je aan elkaar hebt. Het loon staat ook altijd op tijd op de rekening. En als er iets mis is, hoef je maar te bellen en er zal gehoor worden gegeven aan je vraag. Bij Doen luisteren ze écht naar je.”

Had je dat van tevoren gedacht?

Erwin: “Ik had niet gedacht dat het allemaal zo positief zou zijn. Naarmate je langer voor een werkgever werkt, in dit geval Doen, krijg je ook een betere relatie. Je spreekt elkaar meer. We hebben een tijd gehad dat we elkaar niet zoveel spraken, omdat alles gewoon zijn gangetje ging. Zodra je dan weer een vraag hebt of je wil ergens opheldering over, dan krijg je snel een heel duidelijk antwoord.”